Είναι ένα από τα κόλπα που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση ακόμα και του πιο απλού κέικ, να αναβαθμίσουν τη γεύση ακόμα και του πιο «επίπεδου» γλυκίσματος. Η αρωματική ζάχαρη είναι απλή στην παρασκευή της και διατηρείται για καιρό. Αυτήν...
Τρουφάκια, σοκολατίνες, κρέμες, μους, γκανάς και σοκολατάκια βήμα-βήμα για να γίνετε εξπέρ.
Αν δεν καταναλώσουμε τη φάβα που φτιάξαμε αμέσως κάνουμε αυτό που κάνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις γλυκές κρέμες μέχρι να κρυώσουν. Καλύπτουμε την επιφάνεια της φάβας όσο είναι ζεστή με διάφανη μεμβράνη με τρόπο τέτοιο ώστε η μεμβράνη να...
Αφού τα ίδια υλικά έχουν όλες, πως γίνεται να είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές τους;
Δείτε πώς φτιάχνουμε κρεμ μπριλέ -κλασική και σοκολατένια- καταλάνα, καραμελέ και ταούκ κιοκσού.