Ενα «νόστιμο» στέκι για φαγητό στο Γκαζοχώρι με καλές μουσικές, ωραία αισθητική και καλή κουζίνα. Φορέστε το νεανικό κουστούμι σας και μπείτε…
Ουκρανικές γεύσεις σε φολκλόρ περιτύλιγμα και πολυεθνικό κοινό. Αν το ρίξετε έξω με τη βότκα, η μικρή πίστα του μαγαζιού θα σας φανεί πολύ δελεαστική.
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Στον πηγαιμό για τη Βουλιαγμένη, στόχος δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός που επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.
Ποιο είναι το καλύτερο ιαπωνικό εστιατόριο του Σίδνεϊ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου;
Ενα ωραίο οινομπάρ με μοντέρνο ντιζάιν, καλομαγειρεμένα πιάτα και καλό κρασί για να ξεδιψάσει όλο το Κολωνάκι.