Η περουβιανή σάλτσα ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά ή μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι).
Μια καλοκαιρινή παραλλαγή της Μαργαρίτας που συνδυάζει άψογα τεκίλα με μαστίχα.
Πολυεθνικές γεύσεις και συμπαθητικές τιμές στο roof garden του ξενοδοχείου Radisson Blu Park.
Καλοκαιρινό, φρουτώδες και δροσερό, ιδανικό για όσους αγαπούν την ξινόπικρη γεύση του Campari και του γκρέιπφρουτ.
Ασιατική κουζίνα υψηλού επιπέδου από μία Ελληνίδα σεφ στο Μεταξουργείο.
Φράουλα, βατόμουρο και κόκκινο πιπέρι δημιουργούν ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό κοκτέιλ.