H Santo Wines στηρίζει την πρωτοβουλία CruiseINN για τον Τουρισμό και την Οινογαστρονομία
Από τη φλογερή Ιβηρική χερσόνησο, στις γεύσεις της Ηπείρου.
Αρχιμάγειρας με διακρίσεις, έχει χρυσούς σκούφους και αστέρι Michelin, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, executive chef της Διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας...
«Είμαστε παρατηρητές αμπελιών, δεν θα γίνουμε πλούσιοι από τα κρασιά»
Γιατί το κολατσιό είναι τόσο απαραίτητο; Τι αρέσει στα παιδιά, τι τα ωφελεί και τι μπορούμε εμείς να ετοιμάζουμε από το σπίτι, ώστε να παίρνουν μαζί τους στο σχολείο.
Όταν ο ένας Στέλλιος διαδέχεται τον άλλο Στέλιο στο προεδρείο της ΕΝΟΑΒΕ.
Όλος ο Άθωνας στο πιάτο σας!