Ασιατική κουζίνα υψηλού επιπέδου από μία Ελληνίδα σεφ στο Μεταξουργείο.
Φράουλα, βατόμουρο και κόκκινο πιπέρι δημιουργούν ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό κοκτέιλ.
Αφού πιάσουμε το Μάη στα λιβάδια και τους αγρούς, απολαμβάνουμε μια παγωμένη καϊπιρίνια με φράουλες.
Ετοιμάζουμε το δημοφιλές κοκτέιλ και το απολαμβάνουμε συζητώντας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Ελαφρώς γλυκό κοκτέιλ με ρετρό εσάνς. Σερβίρεται σε δίσκο με σεμεδάκι.
Τα ανοιξιάτικα βράδια ζητάνε κοκτέιλ και κουβέντα στη βεράντα.
Τώρα που πιάνουν οι «ζέστες» ένα δροσιστικό κοκτέιλ με μπίρα είναι ό,τι πρέπει!