Χρόνης Δαμαλάς, Ευριπίδης Αποστολίδης και Cavo Tagoo φέρνουν το Ovac της Σαντορίνης στο νησί των ανέμων.
Μαστίχα, αμυγδαλόπαστα και λουκούμι βάζουν τη σφραγίδα τους στα κυκλαδίτικα ποτά. Ιδού 8 μπαρ για να τα απολαύσετε
Σε ένα κτίριο-στολίδι στην Κηφισιά πίνουμε κοκτέιλ που δημιουργούνται με ένα σκοπό: τη μέγιστη απόλαυση.
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Και τι δεν φτιάχνουμε σε αυτό το τεύχος: από γλυκό καρπούζι, σταφύλι, φιρίκι και κεράσι μέχρι μαρμελάδα σύκο, βερίκοκο, ακόμη και ντομάτα!