Από το έγκριτο περιοδικό Wine Spectator Στα 100 καλύτερα κρασιά το Ασύρτικο της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων 22.12.2014
Η ελληνική γαστρονομία στο επίκεντρο Δημοσιογραφικό ταξίδι ξένων δημοσιογράφων στην Περιφέρεια Αττικής 14.11.2014
Πέντε νευρώνες για 5 γεύσεις Εξειδικευμένα κύτταρα στη γευστική θηλή έχουν ευαισθητοποιηθεί σε μία από τις πέντε γεύσεις (αλμυρό, πικρό, ξινό, γλυκό και ουμάμι). Οταν ανιχνεύουν το σήμα, αποστέλλουν μήνυμα στον εγκέφαλο. 14.11.2014