Μπορεί το φαγητό να συνδέσει διαφορετικούς ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη και στα μηνύματά της; Αντιστρόφως μπορεί η τέχνη να αναδείξει τοπικά προϊόντα και γεύσεις;
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας.
Το κρασί της εβδομάδας.
O Άρης Σκλαβενίης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Η οικογένεια των ελληνικών ροζέ απόκτησε ένα νέο μέλος, προερχόμενο από τις μαγευτικές πλαγιές του Μελίτωνα στο Πόρτο Καρράς.