Ο Βασίλης Μασσέλος περιδιαβαίνει τα μπιστρό, τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία του Παρισιού και της Νάπολης προς άγραν του πιο νόστιμου μπαμπά με ρούμι.
14 πρωτότυπα σιροπιαστά, από γαλακτομπούρεκο μέχρι πορτοκαλόπιτα, αλλά και τα πιο ωραία «γεμιστά» γλυκά με -τι άλλο;- γεμιστά μπισκότα, φυσικά.
Εκλεκτά προϊόντα από την πόλη της Μυτιλήνης ώς το Σίγρι, και από τον Μόλυβο ώς το Λισβόρι, σε ένα μαγαζάκι στην Αθηνάς.
Κάθε συνταγή για τούρτα μπορεί να απλοποιηθεί άμεσα, αντικαθιστώντας το παντεσπάνι ή όποια βάση προτείνει με μπισκότα σαβουαγιάρ, που πωλούνται στο σούπερ μάρκετ. Προμηθευτείτε αρκετά, ώστε να σας φτάσουν για δύο τουλάχιστον στρώσεις....
Στο τιμόνι της μικρής τρατορίας μία άξια μαγείρισα, που ετοιμάζει σπιτικές, ιταλιάνικες γεύσεις.
Ο Κώστας Κωβαίος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο τσάτνι για να συνοδεύσουμε τα κρεατικά μας.
Ενόψει της νέας πτώσης της θερμοκρασίας παίρνουμε έκτακτα μέτρα: με αυτό το γλυκο-δροσερο-πικάντικο κοκτέιλ θα «ανάψει» το μέσα μας...