Γλυκιά ανακύκλωση: το κέικ που δεν φούσκωσε

{
}

Συμβαίνει και στους καλύτερους οικιακούς ζαχαροπλάστες να μην φουσκώσει κατά πώς πρέπει το κέικ. Όμως το «πατικωμένο» αυτό σκεύασμα δεν το πετάμε. Το κόβουμε σε κομμάτια τα οποία τρίβουμε στο μούλτι, λίγα-λίγα, μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Αυτά τα ψίχουλα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως βάση και ως topping για ένα trifle, ως βάση για ένα τσιζκέικ ή για μια γρήγορη μους στο ποτήρι, ακόμα και για να γαρνίρουμε το γιαούρτι μας μαζί με το πατροπαράδοτο γλυκό του κουταλιού.