Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά Ξηροί καρποί

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Συνταγές

Ξηροί καρποί

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Προφιτερόλ με κρέμα αμυγδάλου, κομποτέ βερίκοκο και σάλτσα φιστίκι

    26.06.2014
  • Τράιφλ με μακαρόν φιστίκι και φρούτα του δάσους

    19.06.2014
  • Μους αμυγδάλου με σάλτσα από βερίκοκα με μέλι

    13.06.2014
  • Τούρτα µε µαρέγκα, µαύρη σοκολάτα και αµύγδαλα

    Είναι κατάλληλη για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, δεν περιέχει βούτυρο ή λάδι και κάθε κοµµάτι της έχει µόνο 275 θερµίδες (χωρίς τη σαντιγί).  

    30.05.2014
  • Μπαβαρουάζ γιαουρτιού µε τραγανό µπισκότο µε αµύγδαλο και σουσάµι

    27.05.2014
  • Σταφιδόψωμο, το ελληνικό μπαν

    02.05.2014
  • Παράδοση

    Πάστα φλόρα µε µαρµελάδα φράουλα

    25.04.2014
  • Τάρτα πάσιον φρουτ

    Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.

    24.04.2014
12345
Προσαρμόστε την επιλογή σας

Είδος

  • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
  • Γιορτινά γλυκά
  • Αλλείμματα
  • Ζελέ
  • Κέικ
  • Κομπόστες
  • Κορμοί
  • Κουλούρια - μπισκότα
  • Κρέμες - μους
  • Μαρμελάδες
  • Μπράουνι
  • Παγωτά - Γρανίτες
  • Πίτες - Τάρτες
  • Σαρλότ
  • Σιροπιαστά / Ταψιού
  • Σνακ
  • Σοκολατάκια / Τρούφες
  • Τούρτες
  • Τσίζκεϊκ
  • Γλυκά του κουταλιού

Υλικά Ξηροί καρποί

  • Αλκοόλ
  • Γιαούρτι
  • Δημητριακά
  • Ελαιόλαδο
  • Καφές
  • Ξηροί καρποί
  • Σοκολάτα
  • Τυρί
  • Φρούτα
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 109 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Vitis Vinifera*

    Ροδίτης ο παρεξηγημένος

    ΠΡΙΝ 102 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Workshops @ Wine Not?

    ΠΡΙΝ 103 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Bρόμη: Βόμβα ενέργειας

    ΠΡΙΝ 109 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2023 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ