Εύη Βουτσινά

  • Ιστορίες για παιδάκια

    O tempora, o mores

    Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά γράφει για τη διαπαιδαγώγηση στο φλέγον ζήτημα της διατροφής.

  • Τα ξερά σύκα είναι πιο νόστιμα...

    ...αν, πριν τα φάμε, τα ζεστάνουμε λίγο στο φούρνο ή ακόμα και στο μάτι της κουζίνας (πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο). Έτσι ζωντανεύει η γεύση τους.  

  • Δουλειά και σιωπή

    Η μαγείρισσα και συγγραφέας Εύη Βουτσινά γράφει για την ανάγκη επιστροφής στην παραγωγή - υπό προϋποθέσεις.

  • Καρυδάτες συμβουλές II

    Μην αγοράζετε μεγάλες ποσότητες καρυδόψιχας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε δροσερό δωμάτιο για να τις διατηρήσετε. Την ποσότητα που έχετε φυλάξτε την καλά κλεισμένη σε τενεκεδένιο ή πλαστικό κουτί σε μια δροσερή γωνιά ή στο ψυγείο.