Δεν πρέπει να υπάρχει πιο καλτ μαγαζί στην Αθήνα.
Η ιστορία, τα highlights, τα ποτά, τα νέα του πιο κλασικού από τα μοντέρνα μπαρ του κέντρου.
«Signore Rubino» (έτσι θα το ζητήσουµε στο µπαρ). Πού το ήπιαµε, πώς το φτιάχνουµε.
Η ιστορία του συριανού γλυκίσματος από μια γυναίκα που δούλεψε όσο, ίσως, κανείς για τη διάσωσή του.
Μαγαζί θεσμός στο Χατζηκυριάκειο, «μεσοτοιχία» με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και μενού με 3 φαγητά.
Λιτές, καθαρές γεύσεις, τίµιες τιµές, το µαγαζί έγινε το µυστικό των ντόπιων.
Ενα μοντέρνο εστιατόριο με προσεγμένες κυκλαδίτικες και ελληνικές γεύσεις.