Οταν αναζητάμε ποιοτικό, φρέσκο, καλομαγειρεμένο ψάρι σε καλές τιμές, ο δρόμος μας μάς βγάζει πολύ συχνά στη Σαλαμίνα.
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης μάς υποδέχτηκε στο εργαστήριό του στο Χαϊδάρι, όπου μας ετοίμασε βήμα-βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά των ζαχαροπλαστείων «Σοκολάτα».
Ενα χαριτωμένο ταβερνάκι στον Γαλησσά που δεν αρκείται στην αβανταδόρικη τοποθεσία του αλλά προσφέρει νόστιμα, καλομαγειρεμένα πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.