Ο chef-pâtissier των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη Νικόλαος Νερολαδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού 2012/2013.
Το ελληνικό πρωινό, όπως το φαντάστηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας, κι όπως το απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ενός από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Από τις 4 ως τις 7 Ιουλίου, το φεστιβάλ Μελιτζάzz 2013 μάς προσκαλεί, με Μεσογειακή μουσική κουζίνα.
Δύο από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, η Σελόντα ΑΕ και η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους.
Για το πέμπτο, κατά σειρά, γαστρονομικό του αφιέρωμα, το Αίγλη Εστιατόριο ταξιδεύει στην Κρήτη.
Η ελληνική μπίρα που στοχεύει να εξαγοράσει το Ελληνικό χρέος βραβεύτηκε ως “Product Innovation of the Year”, στην παγκοσμίου φήμης διοργάνωση “International Beer Awards” στην Πράγα της Τσεχίας.
Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ, συνέβαλε στη διάκρισή της ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας».
Το πολύ νόστιμο λαχανικό μάς συστήνεται, μέσα από την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων και του ΒΙΟΑΓΡΟΥ.