Καλλιόπη Πατέρα

  • Ζωμός σε παγάκια

    Οταν φτιάχνουμε ζωμό, ένας καλός τρόπος να τον αποθηκεύσουμε είναι να τον φυλάξουμε σε σκεύος που κλείνει ερμητικά στην κατάψυξη. Επίσης, για να μην χρειάζεται να ξεπαγώσουμε όλη την ποσότητα, μπορούμε να φυλάξουμε το ζωμό σε παγοθήκες. Έτσι όταν...

  • Νέα έρευνα

    Παχύσαρκοι x 2

    Διπλασιάστηκε τα τελευταία 30 χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από παχυσαρκία.

  • Διεθνής επικαιρότητα

    Νέα παγκόσμια κρίση τροφίμων

    Πραγματική απειλή η έλλειψη τροφίμων και η συνεπαγόμενη αύξηση των τιμών τους δηλώνουν οι διεθνείς οργανισμοί.

  • Φούρνος Ρίζου

    Πραγματικό μαύρο ψωμί

    Νόστιμο, ξεχωριστό ψωμί από αλεύρι ντίνκελ ολικής άλεσης σε ένα μικρό αρτοποιείο στο Κουκάκι.

  • Συνεταιρισµός φασολοπαραγωγών Πρεσπών «Πελεκάνος»

    Τα γνήσια φασόλια

    Ένας παραγωγικός και σύγχρονος αγροτικός συνεταιρισµός.