Παρφέ μόκα χωρίς παγωτομηχανή

{
Φωτογραφίες ΆΛΚΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
}
Υλικά
  • 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά
  • 10 γρ. στιγμιαίος καφές, διαλυμένος σε 1 φλιτζανάκι έτοιμο καφέ εσπρέσο (ή ζεστό νερό)
  • 160 γρ. ζάχαρη
  • 60 γρ. νερό
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στον κάδο του μίξερ με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή (σαν γιαούρτι)
Μερίδες 12
Προετοιμασία 40΄ Αναμονή τουλάχιστον 4 ώρες
(0) Σχολιάστε
(1) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ