Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Αφίξεις

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Εταιρεία Παπαδοπούλου

    Το «Εργαστήριο Μπισκότου» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

    Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες.

    16.09.2014
  • «Μύλοι Λούλη - Μύλοι Αγίου Γεωργίου»

    Διάκριση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό 'European Business Awards'

    11.09.2014
  • 400mg της Nature’s Bounty

    Εκχύλισμα πράσινου καφέ

    Φτιάξε τη γραμμή σου με τη δύναμη του πράσινου καφέ!

    10.09.2014
  • Σπούδασε Ζαχαροπλαστική στη LE MONDE!

    08.09.2014
  • Με έμπνευση από την παράδοση καφέ της Κούβας

    Νέα Limited Edition ποικιλία Cubanía από την Nespresso

    03.09.2014
  • Νέες απολαυστικές γεύσεις από τη «δωδώνη»

    01.09.2014
  • Τυροκομείο Κωσταρέλου

    Νέο στραγγιστό αιγοπρόβειο γιαούρτι με μόνο 2% λιπαρά κι εξαιρετικά πλούσια και βελούδινη γεύση!

    28.08.2014
  • Sugarworld – Αλιπράντης ΕΠΕ

    Σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής

    26.08.2014
45678...14
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 101 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 101 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 88 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 97 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 100 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2022 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ