Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Ειδήσεις

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Το duffin της έριδος

    Το συμβαίνει με αυτό το υβρίδιο μεταξύ μάφιν και ντόνατ; 

    11.10.2013
  • Πρόσκληση για τσάι στη λονδρέζικη εβδομάδα μόδας

    Από τον οίκο Mulberry...

    27.09.2013
  • Σοκολατένιο φετίχ

    (Air) Max στη σοκολάτα

    21.09.2013
  • Έρχεται το ελληνικό σήμα στο γάλα

    Για τη διακίνηση του γάλακτος με ελληνικό σήμα θα είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται ότι είναι “ελληνικό” σε όλα τα συνοδευτικά έγγραφα.

    19.09.2013
  • Android «KitKat» το όνομα της έκδοσης 4.4 του λειτουργικού

    Η επόμενη έκδοση του Android θα έχει το «γλυκό» όνομα KitKat, συμφώνησαν Google και Nestle.

    12.09.2013
  • Διαγωνισμός Γίνε ζαχαροπλάστης 2013

    Σε ποιο γλυκό θα διαγωνιστούν τα παιδιά;

    10.09.2013
  • Τα νέα σεμινάρια του Στέλιου Παρλιάρου

    08.09.2013
  • Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου πόσα λαχανικά να... πάρω σήμερα;

    Πόσο θα άλλαζε την αγοραστική σας συμπεριφορά το να βλέπατε το είδωλό σας μέσα στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ όσο ψωνίζατε;

    04.09.2013
23456
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 136 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 123 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 136 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 132 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 134 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2025 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ